ny blogg

dåliga nyheter... jag och julia kommer sluta blogga i den här bloggen, tyvär. men jag har en ny blogg http://cikidaman.blogg.se/ , den kommer vara lika bra som den här bloggen så lääs den ! haha puss ciki.


dagen

hahaha min pappa kom nyss och sa att jag inte får ha min mobil längre bara för jag fick kvarsittning haha det var det roligast jag hört på dar hah, jag ba nepp, han ba jo punkt slut och allt. hahaha lixom noway att de ska ta min lur, men sen kom min mamma och sa att om det hände en gång till skulle de ta bort den hihi.

idag har jag varit i skolan.. jag börjar alltid mina inlägg med den meningen. måste sluta. sen efter skolan åkte jag till hb och träffa felipiaando och vi tog bussen hem till mej. det var första gången han var hemma hos mej haha. vi typ var i mitt rum ett tag. sen spela vi guitar hero. har inte spelat det på 100 år nästan. sen spela vi pingis också och felipe spela med min bror. sen gick vi hem till julia och börja hoppa på hennes studsmatta och skrek juuliaa haha men hon hörde inte så jag fick ringa till henne och säga att hon skulle kolla ut genom hennes fönster och så gjorde hon och norton det, så de kom ut och studsa på julias studsmatta med oss och så kasta de typ stenar på varandra ? x) sen gick jag och felipe hem till mej och studsa på min studsmatta och gjorde volter haha och så. sen var felipe tvungen att gå hem för jag skulle till frisören. sen åkte jag dit och färga och klippte lite och nu kom jag nyss hem. julia sitter också här och vi ska dricka cooola mummsi :D puss ciki.




gaaaaangstaaaaaah

shuuuuuuueee! har Vart men tyyyyyyyyngaste farligaste chilenaren läääään. hade skit kul idag faktit.
Vart i fengelset idag som vanligt de va bajs. 
efter det åkte jag till mamma och hämtade några grejer sen träffa jag norton da fucking best ;)
haha han visa mig den här filmen:




//juliajuliajuliajuliajuliajuliajuliajulia

sepe jag vill ha helg nu!!

Godmorgon!

ännu en dag då jag tvingade mig upp ur sängen fast jag var nära på att börja gråta (som vanligt) jag orkar seriöst inte med fengelset idag igen :'( Jag ska iaf gå till skolan för en viss liten Ciara tvingar mig booooeeeg!

jag hatar min skola men jag har redan klarat 2 år där så jag ska nog klara mig 2 år till hoppas jag.





önskar jag: att min engelska lärare får barn och blir pappa ledig tills jag slutar 9an.
ser jag fram imot: helgen fan va skönt med helg igen :)
vill jag: att mitt hår ska sluta gå av så jävla mycket jag har knappt något kvar.
älskar jag: inte ciki iaf!!!
hatar jag: Mr. Bostridge sepe sepe sepe
måste jag: gå och fixa mig till skolan.


puss julia

sooov

okej, nu har jag suttit här längre än vad jag förväntade mej haha. men nu ska jag gå ner och förhoppningsvis sova tidigare än vad jag brukar göra, kommer alldrig orka imorn. men vad gör man inte för att gå i skolan ? hahaha. puss ciki.

trött

nu har jag typ gjort lite läxor och så. orkar typ inte göra mer haha. men nu ska jag om ett tag gå till soffan och mysa, kolla på tv. juste mamma köpte en tröja till mej idag som jag har viljat ha, jag tycker den är jättefin, så det var gulligt, tack ♥ puss ciki.


home från ör

shuelululu. idag har jag varit i skolan. det var väl helt okej, ganska tråkigt men men. efter skolan åkte jag till hb och gick till mina trummor. sen åkte jag hem. när jag kom hem eller var på väg hem så frågade fillan hehe om jag ville träffas. så när jag kom hem kollade jag när bussen gick och så. sen åkte jag hem till honom då och vi typ spela gittar eller felipe lärde mej lite. sen så gjorde vi lite olika saker. och sen spela vi schack (stavning ?) haha jag förlora x) och sen kom norton och han skulle spela fifa typ så han satt och skrek åt tvn hela tiden så felipe blev lite sur och sen skrek norton mer och så vidare haha. sen följde felipe mej till bussen men vi typ missade den och sen gick vi runt lite och så. och sen tog jag bussen hem. nu har jag precis kommit hem och måste göra typ läxor och det. puss ciki.


i skulään


felipe provade min tröja haha


haha cp bild, men schack är svårt.. bjuder på den


bråttom

sitter här och äter frukost. och jag måste åka om en halv timme ! måste skynda ! har inte sminkat mej, klätt på mej och bara plattat håret lite, shiet aså nu har jag bråttom. puss ciki.

she can pop it, she can lock it

shuelululu. har gjort lite läxor och snackat om viktiga saker på msn med julia.. och roliga saker på telefon med louise idag, yees. det har väl varit trevligt. har ju snackat med andra också men de har jag pratat med mest. nu ska jag snart ner och sätta in en hårinpakning i mitt hår. får typ göra det varje dag för jag vill inte att mitt hår ska bli slitet.. men ska taggish nu. puss ciki.


hemma

kom hem för runt 15 minuter sen. det gick fett snabbt att komma hem om man tänker på att jag sluta 14.10. idag var det skola ganska chill hände inte så mycket förutom att jag hade fett ont i huvet hela dagen och ville hem haha men jag gick inte hem i alla fall. puss ciki.

GE MIG GODIS FÖRIHELVETE

jag vill ha glass och godiiiiisss!! kan nån köpa de t mig snälla jag håller på att döööö!!


julia

platttttis

jag har nyss beställt hem en ny platttång äntligen! min gamla platttång höll på att paja ihop men den kostade trotts allt bara 200 kronor och höll i ett och ett halft år.
min nya platttång är på rea och kostade bara 479 kronor och den kommer hem till mig om 3-4 dagan skönt! =)
Här finns en länkning till den : http://forhair.se/?artnr=KAMPANJ07&cat_id=215

 /julia


viiiilll sova

jag vill sova men jag kan inte för då kommer jag inte sova i natt med tanke på att jag redan har sovit i 4 timmar idag.
Puss julia

Galen helg

har knappt sovit något i helgen vi va vakna hela tiden jag kanske har sovit 10 timmar sammanlagt i helgen :P och nu är jag sjuk också kul kul... har vart hemma idag. Jag vaknade vid 11 och var vaken i 2 timmar sen gick jag och la mig och sov i 4 timmar sen vaknade jag av att yared ringde mig och fråga om jag ville ut såklart jag ville men det gick inte eftersom jag är sjuk. bajsbajsbajs
kommer inte till skolan imorgon heller. sepehög!

pussjulia

skoldag

hejsan ! idag har jag varit i skolan. det var ganska kul, eller kul var det inte men det var inte tråkigare än vad det brukar vara. vi typ var ute och prata och så på rasten. sen på matten fick jag fett ont i magen och huvet för jag hade typ inte ätit nått på hela dan, men jag var ändå kvar i skolan haha yeah. men sen på vägen hem köpte jag choklad... inte bra x) nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.
på fredag har jag och louise planerat rooligaste grejerna vi ska göra, längtar tihi. älskar dej syster :) puss ciki.


.


c

har precis duschat med hår inpakning och det. nu ska jag bara chilla, kolla lite på tv och så. puss ciki.

orkar inte

shuelululu. idag har jag gjort läxor och chillat haha. jag har bakat också tjoockis. min pappa försökte få mej att gå ut och springa !?:s driver han med mej eller ? aså fan vad lat jag har blivit jag har bara sutit hemma idag. varför ? jo haha jag vet inte orkar inte göra nått eller ringa nån. aja imorn får jag väl ta och hitta på nått efter skolan, hoppas jag... så här har jag sett ut idag. seexi outfit, bulle och stor ciara t-shirt designad av mej själv hahaha. nu ska jag typ göra matte eller kanske engelska läxan som jag ej fattar, vi ska typ hitta fakta om nån grekisk grej typ.. okej men nu måste jag börja läxan istället för att sitta här. puss ciki.

älskar den här låten


hissa eller dissa ? haha

det finns mååånga som har brorsor ! jobbiga, snälla, dumma, störande, omtänksamma och så vidare haha ! jag vet inte riktigt vad jag tycker om min bror bryr mej inte så mycket om honom hahahaha bra syster x) eller det är ju bra så inte han tycker jag är jobbig, aja men vad tycker ni hahaha ?

bröder, hissa eller dissa ? x)

caaam med diana ;)


Got eyes butterpecan brown I see you girl

jag vet att du älskar den här låten diana x)


:)

shuesan ;) sitter och snackar på msn och så. har typ inget att skriva om förutom att jag är sjukt trött. jag var ju det igår med, fattar inte riktigt varför för jag går och lägger mej fett tidigt, men nu har jag druckit kaffe hahaha koffeinfritt x) men är ändå pigg haha vet inte varför ? typ alla dricker kaffe för att bli pigg och så men jag tycker att det är gott haha det är därför jag dricker det haha. ja vad mer ska jag skriva. ikväll har jag bara chillat och så eftersom jag var fett trött förut haha. kan väl slänga in en video sen på min framtida man t-pain. han har taaalang så duktig.


hemma

idag har jag varit i kyrkan och sen efter gick jag och mamma runt i stan och kolla i affärer. jag köpte en kofta, tröja, skin jacka, bh, trosor och en mascara. efter vi hade varit i stan åkte vi buss hem. nu kom jag precis hem. ska kolla lite bloggar och typ det. puss ciki.

,

idag ska jag till min kyrka. orkar och vill egentligen inte, men måste. nu ska jag typ gå och fixa mej eller nått. puss ciki.


.

är sjukt trött och de har inte kommit än :s kommer fan somna klockan tio. hoppas att alla kommer snart annars kommer jag vara helt död när de är här.


trött

idag har jag varit i skolan. det var en ganska bra dag eller vad man säger ? vi hade orientering på gympan och det gick ganska bra. efter skolan hade jag ju kvarsittning så det gick jag på då, aså inte med vilja haha var tvungen. sen åkte jag hem och träffa jullebulle och hon skulle hämta en grej hemma hos mej. ska snart duscha sen lite senare kommer nåra hit. puss ciki.

här kommer nåra bilder på richy, julia och jag på rasten.





bye bye


mot fängelset

nu ska jag och julia snart åka till skolan. idag har vi typ tre lektioner på morronen sen gympa på eftermiddan ganska chill, men jag har kvarsittning också så jag slutar halv fem. puss ciki.


-


kul med webben ? haha



 




plugg

nu sitter jag och julia här och dricker cola och äter cola nappar haha mmm, pluggar gör vi också. vi har typ 50 ord som vi ska veta vad det betyder till son imorn. och vi har ganska mycket klar så puss.

-


16.47

hejsan. idag var jag i skolan. det var ganska chill. sen efter skolan skulle jag vara med louise som kom och hälsa på. så vi och nåra andra skulle åka nånstans men vi visste inte vart vi skulle åka så vi stog på skolgården i typ 40 minuter. sen skulle de gå till brommaplan och sen nånstans men jag kunde typ inte då för jag hade läxor som jag och julia skulle göra tillsammans. men när jag satt på bussen på väg hem sa julia att hon inte kunde eller ville eller nått så när jag kunde ha varit med louise sitter jag istället här nu, kul. och jag har typ inget att göra nu bara för det. ska nog göra läxorna jag har och sen typ bara chilla. puss ciki.


moa och julia på svenskan.

ciki


morrn morrn

GodMorgon jag hann inte skriva igår för jag kom hem sent.
iallafall efter skolan träffade jag Norton och vi var hemma hos mig och "umgicks"
Efter det skulle jag gå till kyrkan så jag köpte en Ben n jerry's som jag hade tänkt att dela på men Emmi men när jag kom till kykan så var det en lapp på dörren där det stog att det var stängt idag pga sjukdom.
Så jag hem till Ciara och hon fick min ben njerry's för jag inte ville ha den.
så jag var hos henne ett tag så jag kom hem halv elva igår var as trött gick bara upp på mitt rum och la mig i sängen och somna med smink och oborstade tänder men sånt händer :P

pussjulia

sho brysch

kom hem för ett tag sen. nu ska jag göra lite läxor och sen typ bara chilla. puss ciki.
här är en bild på min bäästa homie felipe när vi var i kista. en rulig dag ♥


16.52

hejsan ! idag var jag i skolan och så. det var ganska chill fast det var min längsta dag. jag fick kvarsittning idag igen, woho ! så nu har jag det nästa vecka också. på svenskan gjorde jag inget. jag och julia satt och garva typ hela tiden och jag ritade av julia om tio år och allt haha inget liv, men vad annars ska vi göra på lektionen ? ha tråkigt eller haha fast jag har ju typ det men ändå. sen efter skolan pratade vi med shaun och intigam och nåra typ. sen gick vi till bussen och åkte till sumpan. sen gick julia och träffa norton och jag gick till bussplatsen och när jag satt där och vänta kom de sen åkte vi till duvbo och jag gick hem och de gick hem till julia. nu kom jag precis hem och ska snart ut igen. puss ciki.


julia, whyles och molle limmar typ julias paraply :S

morgon

nu är jag vaken och nästan helt fixad. äter frukost just nu och lyssnar på musik och eftersom jag går upp mycket tidigare än alla andra i min familj så är jag den ända som är uppe, det är fett chill. idag ska jag bara till skolan sen vet jag inte vad som händer. puss ciki.

:O


pussypussypussy



julia


förlåt för mina dampatacker :)

idag gick jag hem tidigt från skolan för jag mådde inge bra. sen kvart i fyra skulle jag ta en spruta men jag banga och nu kommer min mamma få damp på mig pga det x)

sen åkte jag till Ängskolan och träffa Emmi och yared och vi gick till ica och satt utanför t-banan och flumma som fan och sen kom Norton Och Felipe Rodriguezzzz. Så vi var med dom med ett atg sen kom min mamma och hämta mig och vi åkte till kista och jag fick jätte mycket skäll av henne i bilden men jag kommer inte ihåg varför xD jag lussnade inte så noga hahah no respect ;)

sen köpte jag nya skor och en väska ;) Sen övertalde jag mamma att få en ny mobil jippii =)

 

puss julia :) :) :) :)


sepeeee

jag får damp jag har precis hört massa skit från en kille som jag och ciki umgicks med förut han har hittat på massa skit.
skiiiiit på dig din äckliga desperata unge
sepesepesepesepesepesepe!!!!!

JULIA

rissne

kom hem från rissne för kanske en halvtimme sen. när jag kom hem var mina föräldrar arga på mej, roligt roligt !
på grund av kvarsittningen och det. sen har jag ätit och så. i rissne träffade jag diana vi köpte pipas och klubbor sen satte vi oss på ängen och prata och så. sen sa hon att vi skulle till donken och jag ville köpa klubba så jag gick haha men jag drev och hon gick också. sen när jag skulle tillbaks till henne var hon inte där så jag ringde te henne och träffade henne. sen stod vi och var jobbiga mot varandra och till slut gick jag med på att gå till donken fast jag inte skulle äta om vi gick och köpte klubbor efter så då gjorde vi det. sen efter vi var på donken och köpte klubbor gick jag hem. puss ciki.


dianaaa , i love you din tupp ?x)


cp skola

kom precis hem från skolan och ska snart till rissne. i skolan hände inte så mycket förutom att jag har kvarsittning nu på fredag sen om jag får en till incident (som jag säkert kommer få) kommer jag ha kvarsittning igen nästa fredag, yay ! puss ciki.


idag på rasten


sho

nu ska jag snart till skolan. puss.


mooorgon

idag är det skola igen. har inget planerat att göra efter skolan, men ska gå och fortsätta fixa mej nu. puss ciki


de som hände igår

Igår efter skolan åkte jag och Ciara till kista galleria och shoppade. Jag köpte ett par svarta byxor, ett ljusrosa linne och en vit stickad kofta, allt var från gina tricot.
Efter det så åkte jag hem till Norton och  när vi kom hem till honom skulle han bror Felipe och han mamma Ana på bio så jag och norton följde med och vi såg fighter. den var jätte bra.

Efter skolan idag ska jag ta festingspruta :( jag skulle igentligen vara med norton.

puss julia


kista

köpte lite brejer i kista idag mtysigt mysigt men nu är jag sjuuukt trött kan berätte mer sen puss Julia

lockigt ? euw nej

som jag skrev där nere hade jag lockigt hår idag :s faaan vad fult det var, aså seriöst höll på att dö det var så jävla fult. kommer alldrig ha lockigt hår ute igen. never ever. nepp aaaalldrig. vad tänkte jag på imorse när jag vakna ? jag skämdes fan hela dan, kände mej inte så jätte fin. puss ciki.


does it feel so good

idag var det skola och så. på morronen var jag på fett dåligt humör, höll på att gråta på musiken. vill verkligen byta skola, men ändå inte. på rasten gick vi till brommaplan hahaha tänker inte säga mer om det haha. sen gick vi tillbaka till skolan och jag mådde lite bättre då men var fett trött. sen efter skolan åkte jag och julia till kista och jag köpte en brun tröja från hm. när vi gick runt där fick jag tjoock ont i magen. så efter ett tag åkte vi hem eller vi åkte till hb sen tog vi bussen och julia hoppa av vid ör och träffa norton, men jag fortsatte och åkte hem. när jag kom hem kollade jag lite på tv, prata i lur och nu har jag precis ätit hahaha. nu sitter jag och lyssnar på paramore. ska typ göra min engelska läxa som är till imorn och sen bara chilla, ska nog duscha också. puss ciki.


drop it like its hot

hejsan. ska till skolan snart eller typ om 20 minuter. jag ska inte platta håret idag utan kommer ha lockigt hahaha det är skit fult, vet inte varför jag har det men julia sa att jag skulle så nu har jag det. efter skolan ska jag och julia till kista typ. nu ska jag fortsätta lyssna på musik och tråka tills jag ska åka. puss cikimjaou hahaha.


.


hemma igen

Shoo jag glömde att säga att jag skulle bort den här helgen, men jag har iallafall vart på återföreningsläger med min kyrka. Det var okej jag gillar verkligen inte att ha ett schema på helgerna när man måste bli väckt tidigt och ha pass som man ska gå på. men det var kul att träffa alla igen.
Första natten så kom Alex, Yared och Jonatan in till vårat rum  mitt i natten och vi blev busted så dom gick in till sitt rum igen och sov där.
Sen andra natten så var vi uppe och alla kom till vårat rum (förutom 4 tjejer som inte ville) de va skitnice vi satt uppe hela natten och snacka och så och vi blev bara busted en gång men dom kom ändå tillbaks till rummet igen efter.

Nu sitter jag och pluggar i sista minuten No-pojekt och jag forskar om paraplyer (intressant va?)

pussface julia


läxor

har ätit chips och dip, tjooockis. nu ska jag göra läxor som jag har sagt till alla att jag ska göra men har alldrig blivit av haha. kommer dö vi ska springa två varv runt en sjö vid min skola på fredag och det är typ 2-3 kilometer och jag vet att det inte är mycket men eftersom jag är fett lat kommer jag alldrig orka eller jag kommer göra det men det är jobbigt. haha jag kommer springa varje dag den här veckan för att få bättre kondition tills på fredag haha, alla i min klass är fett ''vältränade'' eller vad man säger så när jag kommer till skolan och ba jag sprang 2,5 igår så kommer hockeymänniskorna och fler och ba det är inte mycket lalala, haha det är mycket för mej x) / puss cikimjaou

fhaaaaaaaan vad fin grrr aså


sry

fölåt för jag bloggar så tråkigt haha, men jag ska försöka skriva roligare saker typ haha. idag ska jag först till ikea ? ööh typ med min mamma eftersom jag ska ändra lite saker i mitt rum. senare ska julia komma också så ska vi göra läxor typ. men nu ska jag fixa mej och så sen åker jag till ikea. ha en trevlig dag, ciki.

ciki har trååkigt

idag har jag gjort inget. skulle ju in till stan med diana men hon orkade inte sen så bääh på henne. istället har jag gjort läxor pratat i lur och ätit ben n jerrys mmm. nu kollar jag på nån jävla tennis ? fjärkontrollen ligger nånstans och jag orkar inte hämta den haha aja nu har jag inget mer att skriva om. puuuss.

-

shoo bryschään. idag ska jag träffa diana och åka in till stan, kanske typ, om hon kunde eller nått. jag vill köpa en brun tröja som jag såg förut, eftersom det är höst så passar brunt tycker jag. nu ska jag äta haha. sen ska jag nog väcka diana som sover till klockan 2 typ haha. puss ciki.


södermalm

hejsan bloggen ! idag träffade jag felipe, norton och jimmy vid fridhemsplan. sen åkte vi till södermalm och gick till deras kyrka. där träffade vi nåra och jag hälsa på de och så eftersom jag alldrig träffat de förut. sen sjöng alla och bad och så. efter det gick vi ut och prata och alla där var jätte snälla och roliga haha. sen skulle killarna äta kebab haha så jag följde med de men åt inte. efter de hade ätit gick jag och felipe och nåra andra och kollade i affärer på kepsar och skejtboards. sen gick de och jag och felipe gick runt. sen gick vi tillbaka till kyrkan och träffa alla och stod där utanför och prata och så. sen gick vi hem och på tåget på vägen hem satte sej felipe ensam med fötterna på stolarna i tb haha och jimmy sa till en gammal tant ba ungdommarna nu för tiden (aså för han hade fötterna på sätet) hon ba ska du säga hahahahaha omg haha en gammal tant, det var fett kul x) sen åkte vi till hb och stod och vänta på att min mamma skulle hämta mej och nu kom jag precis hem. det har varit en fett rolig kväll ? eller vad man säger haha. puss ciki.









hahaha när felipe hade upp sina fötter, vet inte vad han gjorde x)


onödigt inlägg

idag har jag varit och hämtat läxor i min skola sen så åkte jag och mamma och köpte ett par skor till mej. nu har jag fixat mej och så. senare ska jag åka och träffa typ felipe och nåra andra i fridhemsplan och sen ska vi åka till södermalm tror jag det var. puss ciki.


:)

shooosan bloggen ! är på fett bra humör just nu, men jag har fortfarande ont i halsen och så. idag ska jag typ vila och göra läxor typ. puss ciki.

I guess you never know what you got till it's gone

sitter och dricker cola m, är inne på facebook och lyssnar på musik. har ont i magen och inget att göra, så smsa fifan haha, hatar när folk skriver så, så bara för det måste jag börja göra det. jag säger tjock ibland istället för cok, för båda de orden är fula haha, jag är lite konstig. nu ska jag fortsätta nörda mej framför datan och sen ska jag nog ähm äta, kanske ?:s puss ciki.


ÄLVSJÖ !?

imorn ska vi träffas i älvsjö !? aså med skolan och jag måste åka dit själv och jag kommer alldrig hitta. kommer säkert hamna i göteborg eller nått. asåå vad tänker de med ? ofta vi ska träffas i älvsjö ? aså vi är inte vuxna om de tror det hahaha vi går bara i åttan hahaha okej det kanske bara är jag som överdriver lite nu, men jag måste åka pendel och jag har alldrig åkt det ensam förut :s men aja får väl prova lite och se hur det går imorn med att åka dit haha. puss ciki.


Lifes a game and but its not fair, I break the rules so I dont care

hejsan. jag och julia har ätit pizza, godis och druckit cola haha tjockisar. sen har vi kollat på scary movie. och duktiga som vi är så har vi gjort våran matte läxa, YEAH ! nu sitter vi i mitt badrum och lyssnar på musik medans julia plattar håret.


old times

omg ! hitta gammla bilder från gammla tider haha. bryr mej inte om jag var ful för de är gammla. här kommer de ;)


typ i början av november 2008. kvällen när jag och julia satt vid tb på bp och kaosa och vakter kom och allt, medans vi vänta på sofia för att gå tillbaks till skolan där de hade nått ''disco''.


kommer inte ihåg vad jag och julia gjorde men vi tog typ några kepsar och tog kort.


23 januari 2009. jag, julia och sofia på donken januari 2009. jag och sofia väntade på julia medans hon hade kvarsittning.


6 februari 2009. jag och julia satt på donken och spela kronan efter skolan.


10 februari 2009. gammal bild från februari 2009. vet inte vad vi gör.












jag, julia intigam och ramtin vänta på bella som hade kvarsittning och sen skulle vi (inte intigam och ramtin) hem till julia och färga hennes blonda hår mörkbrunt.

bilderna väcker många minnen. och jag kan erkänna nu att när jag ser de så saknar jag faktiskt de tiderna lite :P


chilluuu

pratar i lur med julia, eller pratar kanske vi inte gör haha. idag ska jag vara hemma och göra läxor och så. är fortfarande lite hes men inte lika som igår. sitter och trååkar nu. vilket roligt inlägg det här blev haha. puss ciki

:)

aså grrrrr. det är hans hus på cribs. kaaatt säger jag bara.


shaaawty

idag var det skuula och jag och julia gick till brommaplan och tjockade oss som vanligt på rasten. det var en ganska rolig dag. och eftersom jag var hes skulle alla kommentera och prata om vem jag lät som och det var ganska roligt, aså inte att vara hes men det andra. sen på bussen hem efter skolan var det kul vi satt med shaun banan och min bror och nåra av hans kompisar. sen gick jag och julia hem till mej och det var as kul hahahaha. nu sitter jag och kollar på mtv som jag alltid kollar på när jag ser på tv. imorn är det year level day men jag ska inte gå eftersom jag fortfarande är lite sjuk och de ska typ springa runt i skogen eller nått haha. puss ciki.


inez och sofia på franskan :)


today :)

Morgonen var sjukt deprimerande som vanligt. jag vaknade klockan 6 har ingen aning hur jag kyunde komma upp men sen åt jag ben n jerrys till frukost och missade bussen. det regnade så jag fick lockigt hår (skit fult!) och jag kunde inte sätta upp det för en speciel anledning. sjukt jobbigt.
på lunchen så gick jag och Ciara till donken på brommaplan och käka. eft6er det var det matte och jag låg sjukt mycket efter .'( bara för jag inte jobbar lika snabbt som alla andra.

efter skolan så åkte jag hem till ciki och var med henne bråkade lite med min pöjk men nu är det lungan ;)
 min mobil fuckar upp sig som fan så jag har min gamla röda mobil igen och där fanns massa gamla bilder men jag laddar upp dom sen om jag fattar hur :P.
pussyface Julia


min gamla mobil med massa fjortis ´grejer inrispade i den najjs :)


-

- I like big buts -

ofixad

hejsan bloggen ! vakna klockan 6 och jag åker om en halv timme typ. jag har inte fixat mej så mycket idag för jag orkar inte haha nej, men jag är sjuk och pallar inte, har typ bulle, tjock tröja och lite smink. har inte ens plattat håret haha. puss ciki.

mitt naturliga hår

så här ser mitt hår ut naturligt när jag inte har plattat:
puss julia


morgonmorgonmorgon

Gnuuu jag är skittrött. jag fattar inte hur jag ens har kunnat orka upp idag :S
till frukost idag blev det Ben n Jerry's och en macka och tomater xD bra blandning...
jag har ingen aning vad som händer idag efter skolan. vi får se.
julia

natti

nu ska jag lägga mig och läsa en stund sen ska jag sova :) ska upp klockan 6 imorgon... vi får se hur det går.

godnatt julia


hah kolla vads om hände när jag tog ut mina örhängen lovly :)

guuuuuuudnATT

nu sitter jag och kollar på tv fortfarande. har typ pratat i lur med julia i timmar haha. men nu ska jag sova så jag orkar gå till skolan imorn. pussy ciki.

mmmmmmm ben n jerrys

sitter och snackar i lur med ciki och äter ben n jerrys mmm ....


Norton

this is my hoe norton  ;) :



KIND OF KISSER

idag har vart chillig :)
först var jag hemma hos ciki och vi satt och titta på mtv och då kom det upp en ruta nere i hörnet där man kunde ta reda på hur bra man är på att kyssas så jag skicka in mitt namn dit och fick tillabaks: Diskret: ta för dig tills du inte orkar mer! Julia vinner ditt hjärta med sina kyssar. upplevelsen är nästan religös...


Sen kom det en ny där  man kunde se hur bra man passade ihop med sin tjej/kille så jag skicka in mig och norton och fick tbx: match 52%. att skilja sig är riktigt jobbigt. Julia är ganska intiativlös.


aja efter att tag åkte jag hem och duscha sen träffade jag norton och åkte hem till mig och var här och gjorde lite stuff :$...

puss julia

brooke knows best

hejsan ! sitter och kollar på brooke knows best och har precis duschat. mår faktiskt mycket bättre nu än vad jag gjorde förut, men som sagt får se hur jag mår imorn om jag kan gå till skolan eller inte.
nu ska jag kolla vad jag har för läxor och så eftersom jag har missat nåra dagar. puss ciki.

tröök

sitter och pratar i lur. har tråkigt och håller på att dö av värme. det är seriöst skit varmt.


hjälp ?

eftersom inte jag eller julia har fotoshop eller nått liknande, skulle vi behöva hjälp med en ny header. som ni ser på den vi har nu är det inte den roligast så om nån skulle kunna hjälpa oss skulle det vara gulligt ! kontakta mej på facebook: ciara cairns eller hotmail: [email protected] om ni vill hjälpa oss:)


KOMMENTERA

nu sitter jag och kollar på mtv och klickar runt lite på facebook. idag har varit roligare än de andra sjuka dagarna, fast det känns som den här dagen har gått långsammare. jag vill verkligen vara frisk till imorn i alla fall må så bra så jag kan gå till skolan för det är sjukt tråkigt att bara sitta hemma hela dagen (haha sjukt tråkigt). sen kan jag inte gå ut utan måste sitta hemma lonely eller julia har ju varit här lite. nu ska jag gå och hämta nått att dricka haha sen ska jag typ hämta filtar och vila istället för att springa runt och sjunga i huset som jag har gjort hela dan haha jag kommer verkligen inte bli frisk till imorn. sitter fhan i linne, inte bra. aså shiet nu spelar de knock you down för 120de gången idag haha, kommer få damp för jag hatar videon. jag fattar inte de ba ramlar i luften och allt ? vad är meningen med det ? fattar ni eller är det bara jag som är trög...... ? ensak till KOMMENTERA vafhan. vi har fhan inga kommentarer, och vi har typ mer besökare än vad vi hade i vår förra blogg men ändå fler kommentarer där ? så börja kommentera så gör ni oss glada !:) puss ciki.

KOLLA NUNUNU !

http://www.youtube.com/watch?v=LyHakCQN0Ss OMG ! ni måååste kolla. fhaan vad mobbad hahahaha den är fett roligx) kolla nununu fett sköna hahahahahaha

mojito song


Even if the sky is falling down

nu sitter jag och pratar i lur med julia. det blir ingen skola för mej idag heller. jag vill ha godis så min bästavän ska åka och köpa godis till mej, looove her ! idag ska jag vila aså verkligen vila, måste bli frisk till imorn för annars missar jag fett mycket. på torsdag och fredag har vi year level day som är typ när man gör konstiga saker med sin årskurs och jag har survival typ. vi ska typ åka till tyresö tror jag och sen älvsjö tror jag det var. vi ska typ ha friluftsliv, jag säger bara fhaaaaaaaan vad tråkigt, men om jag fortfarande är lite sjuk då så kan jag inte gå så får hoppas på att jag typ är lite sjuk eller nått, men annars tänker jag gå hahaha. puss ciki.


even the best have those days

inge skola för mig idag. jag är bajs trött. skriver mer sen. puss julia

RSS 2.0