Fill up my cup, Mozoltov. Look at her dancing, Just take it off.

hejsan bloggen. sjuk idag igen, så det blev ingen skola för mej. som jag känner mej just nu tror jag inte att det blir skola för mej imorn heller. men i får hoppas på att jag mår bättre.
jag vaknade klockan 2 på natten och sen somna jag om. sen vakna jag igen klockan 6 och jag tänkte att det inte var nån ídé att försöka somna om, så jag gick upp och gjorde te, satt i köket ett tag och sen gick jag ner och börja kolla på tv. efter ett tag somna jag och sov i en timme typ. sen vaknade jag och sen dess har jag kollat på olika musikvideos på mtv.
nu ska de spela samma låt som de spela för 5 minuter sen, ''I got a feeling'' med black eyed peas. de är faktiskt en av mina favorit band, de är sjukt bra tycker jag. puss ciki.

systrarnas dag idag idag idag

hejhej idag har jag spenderat dagen med min syster Sara och andra syster rebecca och sara kille peter.
vi var hemma hos rebecca. först åt vi pizza och sen muffinsar och te och flädersaft mmmmm...
sen titta vi på gamla bilder från bebisåren. Alla va fett dumma mot mig sara sa att jag såg hjärndöd ut när jag var liten.

jaja efter det så åkte jag och Saris in till kista och shoppade lite. jag köpte två kofftor en grå tröja och svarta jeans. men jag ska lämna tillbaks ena kofftan och byta storlek på byxorna.

puss julia.


vi tittar på bilder hemma hos syrran min ;)

mmm pizza

nu är min pappa ute och köper pizza till tjockis ciki haha x)


the money and the power

hejsan bloggen. idag har jag ehm suttit vid datan, kollat på tv, ätit glass, ätit halstabletter och ja typ bara det. det har väl varit en ganska tråkig dag haha, men vad annars ska man göra när man är sjuk ? kollar på 50 cent the money and the power, inte precis mitt favorit program, men de visar inget annat på mtv tills senare ikväll, så får vänta ett tag, och jag vill inte kolla på 5an eller nått annat haha vet inte varför. men jag kolla faktiskt på i am legend på morronen, ääälskar den ! det är typ min favorit film. har typ sett den 120 gånger. puss ciki.

morrn

godmorgon! :)

Idag hade jag planerat att åka hem till min syster Rebecca och fika med min syster Sara och hennes kille Peter.
Eftersom jag äntligen fått min lön (3500 kr) så tänkte jag och saris åka till kista och shoppa. fan vad kul :)

Puss julia


sjuk

hejsan bloggen. vakna hör 20 minuter sen. mår inte bra. har ont i huvetm, halsen och allt. kommer nog bara chilla hemma idag. puss ciki.

bio me tito

hejhopp.

tänkte berätta vad jag gör om dagarna ;)  :

i fredag så var var jag med emmi och vi träffade norton felipe och jimmy och var med dom sen kom ciki och var med oss också :P va var typ ute och snacka med en kille som heter jerry alla hatade honom utom ja. jag tyckte han var fett skön :P sen åkte jag hem till emmi och sov där.

idag var jag med emmi och vi fixade oss för hon skulle träffa alex oxh jossan och jag skulle träffa norton och se på bio. jag och norton såg linje 123 kapad. den var fett bra :)
nu sitter jag hemme lyssnar på musik och borde städa mitt rum som jag lovade mamma mebn jah orkar inte :p

Puss julia


only thing that keeps me up when I'm feelin' down

är typ sjuuk :( jag trodde ba jag kommer inte bli sjuk mohaha så blir jag det haha men vi får se imorn om jag fortfarande är det eller om det bara är tillfälligt, eller kan man säga så ? haha, jag ligger i min säng nu och döör haha. vad ska jag göra ? ska nog äta paj som min mamma eller nån annat gjort haha fhan vad cp jag blev just nu, aja. puss ciki.


kiista

shuusan bloggen ! på morronen gick jag till min kyrka och och hade min första konfirmations grej. det var väl helt okej. sen gick jag hem och fixa mej lite snabbt. sen åkte jag till hb för att träffa felipe men han var lite sen, så medans jag vänta träffa jag lite olika. sen kom han och vi åkte till kista. där gick vi runt och hade det jättekul haha. vi gick in i olika affärer och allt. sen gick vi till bion och kolla på G.I. joe. den var faktiskt bra. precis efter filmen var jag tvungen att åka hem för vi har gäster (social som sitter vid datan). så vi åkte tillbaka till hb och felipe satt och vänta på min buss med mej, snällt :) nu tänker jag göra nått annat haha tråkig jag är. men jag vet inte vad jag ska göra för jag får typ inte gå ut idag eftersom jag har gäster. ska nog gå ut till de x) puss ciki.

hahaha vi är fett sköna, men vi driver såklart :D








if I got you, I don't need money, I don't need cars

vet att den är gammal men tänkte på den så ville lägga in den :)
puss ciki

ör

hejsan ! kom nyss hem från ör där jag träffade felipe, norton, emmi, jimmy och julia. när jag kom dit var vi hemma hos de och kolla på nån film på disney channel haha jag fatta inte riktigt vad den handla om. sen gick vi ut och körde burken och åkte på en stor gunga sen gick julia och emmi iväg och felipe sa till mej att klättra upp åvanför gungorna och eftersom jag inte är bangare försökte jag, men jag är kortis så det gick inte så bra. sen skulle jag och felipe skrämma emmi och julia så vi gick in på ett ställe och försökte klättra upp på taket men det gick inte så bra så vi fick hämta bord och allt sen fick han lyfta upp mej typ sen kom jag upp och han klättra upp själv eftersom han är fett stark. sen gick vi på taket och kolla ner på vart de andra satt under oss och då var norton och jimmy och en annan liten kille där också. hahahahaha sen spotta vi på de haha de ba det kom en droppe på mej ? de är på taket, de spottar på oss. sen kolla de upp och såg oss. haha så vi börja garva. sen satt vi och prata ett tag. sen gick vi och leta efter de andra som satt på en bussplats. vi var där ett tag sen kom min pappa och hämta mej. nu ska jag typ chilla och så. jag ska till min kyrka i kungsan imorn. måste vara där klockan nio på morronen. för jag ska ju konfirmera mej, eller kanske vi får se. puss ciki.







det var ju bra bilder. men det är typ på bilderna jimmy, emmi och felipe och sen norton och julia i bakgrunden hahax)

chilililig dag

hejsan. idag var en chilililig dag. den gick ganska snabbt förutom matten som kändes typ som den var fem timmar. och jag fatta typ inget. på rasten satt vi ute och lyssna och sjöng på olika låtar, det var kul. sen hade vi gympa eller vi satt bara och prata. nu ska jag snart duscha, sen ska jag typ träffa louise och sen vet jag inte. puss ciki.










mobilen tbx

weeii nu har jag äntligen fått tillbaks min mobil tack tack tack! fan vad jga har längtat!

igår var jag på kräftiskivan i sumpan med emmi, petter, norton och felipe. vi gjorde inte så mycket typ sprang om kring och flumma och blev inputtade i buskar och grejer men det var skit kul, fast jag fick skäll av min syster hon sa att jag skulle komma hem klockan 10 men jag kom hem halv elva istället så hon blev skit sur och hängde upp en lapp på min dörr:P
puss julia


saras lapp från igår kväll xD

kräftis

hejsan. jag han inte berätta om igår kväll så jag gör det nu.
jag och julia tog bussen och träffa emmi. sen åkte vi till sumpan och var där. sen såg vi maja och moa. vi hälsa på de sen stanna maja med oss. sen kom norton och sen gick han typ på direkten. sen kom petter och var med oss. vi gick in på konsum haha och jag och julia typ sprang runt och flumma och skrek. sen gick vi ut och satte oss utanför där.
sen ville jag och julia äta så vi gick till en sushi restaurang och åt. sen kom emmi, maja, petter, norton och felipe.
jag och julia betala sen gick vi till gabbes och var där. sen hände nått och emmi gick hem, så vi skulle gå till bussplatsen och då gick maja hem. när vi stod och vänta på petters buss putta de först petter ner i en buske och sen typ julia och norton på haha. sen putta de ner mej och sen julia. och min väska var öppen så mina pengar typ ramla ut :s sen kom petters buss och vi fyra aså då julia, norton felipe och jag gick till sumpan. sen var vi där och prata lite. sen skulle de hem så jag och julia gick också hem. på vägen kom min faster och min mamma och mötte mej.

idag är det ju skola, så jag måste börja fixa mej snart.

ursäkta att bilderna är små men det blir så x)

  

dagen

hejsan bloggen ! idag var det skolfoto i skolan. jag tror jag blev fin på en av de bilderna han tog. efter skolan åkte jag och julia till sumpish. sen kunde vi inte ta bussen därifrån, så vi gick till godismonstret och jag köpte två choklad för julias pengar för jag hade bara hundralappar och ville inte använda de, men jag ska ge henne cash snart. nu sitter vi här hemma hos mej och ska platta håret snart. sen ikväll är det vårmarknad sen ska vi äta sushi :) puss ciki.


sumpiluna

kom nyss hem från sumpan. jag var där med Norton, felipe, Jimmy och Emmi.
idag har vart en baaaaajsdag som vanligt började nästan gråta imorse pga att jag inte hade min mobil :'(
puss julia.

haha

haha julia och hennes konfis kompisar när de sjunger


skola sen solna

hejsan ! idag var en vanlig skoldag. bromma plan på rasten och så. först var det regnit sen blev det fint väder. efter skolan åkte jag, mirella och julia till solna. de köpte lite saker, men inte jag. puss ciki

mohaha la in bilder för en gångs skull x)




låångt

nu sitter jag och äter frukost. idag är min längsta skoldag, börjar 08.00 och slutar 15.20. sen har jag 5 lektioner innan maten. puss ciki.

bajjs

idag börjar jag klockan 8 ovh jag slutar tjugo över tre. och jag har 8 lektioner och 5 lektioner av dom är innan lunch jag  kommer dö. jag hatar min skola!!

julia

sepedaaaamp!

jag får daamp jag bil e har ett stort jävla brännmärke på fingret och min simkort till mobilen är fuckat så jag ska få ett nytt men de kommer ta lera dagar så jag har ingen mobil på flera dagar !!! CP CP CP CP CP CP!!!!!

julia

-

jag var på väg hem från att ha följt julia till bussen. jag var fett taggad på att göra läxor för jag var på bra humör och jag ville hinna klart med de så jag inte behöver göra de sen. sen tänkte jag försöka läsa ut en bok så jag kan få caash, men nu är jag på fett dåligt humör tack var det vissa i min familj. så nu orkar inte jag. puss ciki.

haha bra jag är

1. Vad heter du? ciara
2. Ett ord på fyra bokstäver:
3. Flicknamn: camilla
4. Pojknamn: christian
5. Yrke:
6. Färg: 
7. Klädesplagg: 
8. Mat:
9. Sak i badrummet:
10. Plats/Stad:
11. En orsak att vara sen:
12. Något man skriker: ciki
13. Film: catwoman
14. Något man dricker: capucino
15. Band/Artist: ciara
16. Djur:
17. Gatunamn:
18. Bil: cab
19. Sång:

tjockis ciki

shöö bloggen. nu sitter jag och julia här och jag väntar på min mat som är i ugnen. vi var i stan idag. jag köpte ett grått linne från bikbok. sen gick vi hem. på vägen hem köpte vi brownies jag åt min och julia åt halva hennes sen ville inte hon ha så jag tog den. sen slängde jag den för det var pinsamt och jag trodde jag skulle se nån x) puss ciki.

fkn jobbiga morgon!

blääää jag kommer börja gråta min mobil funkar fortfarande inte och jag kan inte sms eller kolla på klockan eller nånting ;(  och jag brände nys hela mitt finger i min plattång så jga inte kan röra fingret ååååh jag får damp!!! jag saknar min kille och jag kan inte ens nå honom ;(

vem vill komma på min begravning ?

aså snart kommar jag skrika är fett sur och på dåligt humör. har inte läst klart det jag ska ha läst till imorn i so boken och jag läser lika segt som en sköldpadda går så kommer alldrig hinna klart tills imorn. aså fuuuuuuuck skolan, trodde jag skulle kunna börja med en bra start i år men nej, så blev det inte för mej. glömde till och med läxan till engelskan idag, inte för att läraren blev sur men det visar ändå hur dålig jag är. och nu hinner jag inte läsa ikväll eftersom jag måste sova så jag hinner med bussen imorn. uuuuh får väll läsa nån sida nu och försöka läsa på bussen... HAHA årets skämt. aså cp. nu ska jag sova eller rättare sagt läsa. inga pussar från ciki ikväll.

woho

kolla vilken pimpig bild på intigam och oss ;)


ooooh partypoker

hejhej. har vart en lugn dag idag faktist.
När jagh kom till skolan så hade jag glömt vilket skåp jag hade så jag fick fråga min mentor. sen på lunchen så gick jag, ciki, sofia, mirella och erika till donken på brommaplan och åt lunch där som riktiga tjockisar xD.

efter skolan så träffade jag min kille Norton och var med honom. vi var hemma hos mig och myste lite, och nu är jag äntligen klar med svenska uppsatsen som skulle vara tre sidor lång där man skulle skriva ett sommar minne. skit tråkigt.

Men nu ska jag sova tror jag. juste btw min mobil funkar inte så jag klan inte nås på den -.-  . puss julia


 

trött

nu sitter jag här vid datan och är sjukt trött aså. mamma tjata på mej att plocka ut disken eller nått, så jag får väl göra det snart, allt för att komma ett steg närmare hål i naveln. sen ska jag tjata på att pierca tungan också för det är så himla ballt. men nu är jag trött så kanske går och kollar på tv snart. puss ciki.

julia du får blogga mer !


måndag

hejsan ! idag har det inte hänt så mycket. jag var i skolan och det var tråkigt som vanligt. vi gick till brommaplan på rasten och så, som vanligt. på bussen var det nåra sexor, eller sjuor nu då som lekte fett mycket, blev fett irreterad. sen var det en rolig kille som läspa haha han var rolig, han ba är ni fjortisar och allt x) sen följde jag med julia till seven eleven och vänta på norrre. sen gick vi till bussplatsen och vänta på bussen. sen när den kom åkte vi till ekbacken. jag gick hem och de åkte hem till julia.
nu sitter jag här och gör läxor, duuuktig. jag skulle gått till rissne sen, men nu blir det inte så. tror nog att jag kommer chilla hemma idag. puss ciki.

uuut

nu ska jag gå till julia, sen åker vi till skuläääääääään. puss ciki den allsmäktiga.

buss eller sjuss

vakna nyss och har precis gjort frukost.
jag har fett mycket träningsvärk i min rumpa. vet inte varför. tror att det är för att jag gått runt i klackar hela helgen, men jag brukar inte få det av klackar haha.
om ett tag måste jag ner och fixa mej till skolan. min buss åker 08.34. jag kunde fått sjuss, men jag och julia tycker det är chilligt med buss så vi åker det. puss ciki.

ohaa vikken låt bryschään

ey lään, tyyyng låt brä


min konfirmation :)

nu är jag konfirmerad. de va as kul men jag typ kunde inte hålla mig från skratt hela tiden xD omg de va så kul skulle villja göra om de!
sen har jag fått lite presenter blandannat pengar så jag och ciki åkte till kista och shoppa lite jag köpte ett par jeans och en koffta från MQ och ett rött linne och ett par trosor från ginatricot. fint fint xD men kofftan e fett varm så jag får vänta tills de blir kallt :(.
puss julia.




new stuff

julias komfirmation :D

hejsan bloggen. på morgonen träffade jag louise i sumpan. sen gick vi upp till sundbybergs kyrka där julia och hennes konfis grupp skulle komfirmeras, de sjöng och allt i kyrkan, skit kul. sen gick jag och louise till sumpan och vänta på julia för hon skulle vara kvar i kyrkan i en timme. sen gick vi tillbaka och åkte hem till julias hus. där åt vi och allt. sen skulle louise och jag hem så vi gick till bussplatsen, men sen ångra jag mej. så jag och julia var hemma hos henne ett tag. sen åkte vi hem till mej och sen till kista. vi gick runt och kolla i affärer lite. jag köpte inget men julia köpte lite saker. sen tog vi tb till solna och sen buss. och nu sitter jag hemma och äter middag. puss ciki.

hejdå

taggar till kyrkan nu.


igår

hej förlåt att jag inte blogga igår men jag var tvungen att lägga mig eftersom jag ska komfirmeras på morgonen :).
klockan elva i sundbybergs kyrka så komfirmeras jag. fan vad läskigt jag kommer så göra bort mig :'(.
jaja igår var jag i kyrkan och hade genrep för idag till min komfa och sen åkta jag in till stan med Diana och ciki. jag kpte inge för jag väntar fortfarande på min lön (varför ska den komma så sent på månaden den borde komma typ den 15de eller nått liksom i mitten av månaden) som kommer på tisdag (den 25te). då får jag kanske 3500 eller nått sånt tror jag.

Igår på kvällen så jag jag och ciki och träffade Emmi, Petter och Alex. vi sprang om kring i duvbo och porra oss som några nolifers som vi är x). sen badade ciki och petter i en fontän vet inte varför men har man ingen hjärna så har man inte.
puss Julia
 
man ser ingenting från bilderna igår kväll för det var för mörkt så ni får nöja er med en bild från stan.


ciki och jag i stan (kolla vad orangt mitt håt är )



ja så bra va bilderna från igår :( men de är iallafall ciki och petter som hoppar omkring med blöta byxor.

kvällsdopp

har precis bytt om te myskläder och kommit hem från att ha varit med julia, emmi, petter och alex. vi träffades vid en buss plats. sen gick vi runt. vi hade typ krig med nån blomm grej eller nått. sen sprang jag, petter och julia iväg från emmi och alex. vi sprang typ bakom ett hus och petter spruta vatten från en vattenslang på mej och julia haha. sen gick vi till en grej som sprutar vatten haha vill inte säga vad heter för jag kan inte stava till det x) men en sånhär grej som är typ stor så är det vatten i den och så, aja men i alla fall var vi där och sen doppade vi typ fötterna lite. sen skulle petter doppa mej i vattnet haha och jag gick med på det, för jag är ej bangare. men sen banga jag typ i alla fall för jag trodde det var ljupt men det var det inte. så julia och petter lyfte mej och allt när jag låg på marken, men sen ställde jag mej där i vattnet. sen satte jag mej. sen kom petter så satte han sej också där. hela mina byxor är blöta och ganska mycket av min tröja, sen är mitt hår lockigt nu och sminket är kaos haha. men nu ditter jag hemma och ska äta pizza mmmmm.
julia kommer med bilder sen hoppas jag. puss ciki.


ont i fötter

hejsan. idag åkte jag och diana till sumpan och satt på donken. sen runt klockan tre kom julia och vi åkte till stan. jag köpte en kofta och en väska och sen julias konfis present. sen gick vi runt där. och julia skulle köpa hårfölängning så vi gick ända vägen till taj mahal (vet inte hur det stavas), men det var stängt och jag hade fett ont i mina fötter. så vi gick tillbaka till tb och åkte hem. nu är jag fett trött och julia ska komma hem till mej. sen ska vi äta, fixa oss och gå ut till sumpan, men jag orkar inte fast julia tvingar mej haha. puss ciki.

läxa

nu kommer jag börja gråta snart. läxan är fett jobbig. och min mamma sitter och tjuter om vad jag ska gör på läxan för att få högre betyg. det är fett jobbigt. nu tänker jag väcka diana. puss ciki.

ciki har trååkigt

jag har tråkigt haha. det är därför jag hatar att vakna tidigt, för då har jag inget att göra. men sen ska jag i alla fall träffa diana runt klockan ett. sen ska vi typ till donken i sumpan och vänta där tills julias konfirmations grej är klar. sen ska vi tre åka till gamla stan och så. puss ciki.
jag ska ta bilder med min kamera idag men jag vet inte om jag kan lägga in de i bloggen, för jag kan inte lägga in de på data, men min pappa ska kanske hjälpa mej så vi får se.

damp

okej, nu kommer jag seriöst få damp. jag har inte ens börjat på läxorna än. men en bra sak är att jag måste bara lämna in en av läxorna på måndag, jippi. puss ciki.

läxor

vakna runt tio över åtta. men var tvungen att gå upp för när jag låg i sägen kom jag på att jag har massa läxor att göra. jag ska läsa typ 25 eller 30 sidor i min so bok tror jag det var. sen ska jag skriva en svenska grej, men jag är klar med den, fast jag tänker göra om den för den är skit ful och dålig. och jag tänker inte få ig, mvg gäller för mej i år. haha nej kanske inte, men ska försöka göra mitt bästa i alla fall. sen skulle jag göra nått på franskan som jag inte kommer ihåg. vi skulle typ lära oss nått. senare ska jag träffa diana och det. puss ciki.
yaaay, fick nyss mitt terminskort plus. kommer inte tappa bort det den här gången.


tjeenare

gnuu! jag är skittrööt men jag lovade ciki att skriva ett blogg inlägg innan jag somna.
idag så har jag vart i stan med ciki men jag köpte inget jag bara tjocka mig på donken som vanligt. Sen åkte jag och ciki och träffa gubben min och hans brysch en snabbis bara och ikväll så har vi tittat på skräckis men den sög den var inte ens läskig den heter the ring 2 skit dålig den rekomenderas ej till dom som gillar bra filmer ;).
jaja nu tänker jag gå och lägga mig för  jag ska upp till kyrkan imorgon.
puss Julia


hahaha

 de bjuder vi på ;)

ciki

hahahahahahahah kopia av mej xD


:)

nu sitter jag här och väntar på att julia som sitter och äter glass ska komma så vi kan gå ut. seg hon är haha.


cooook jobbiga

hejsan. idag åkte jag och julia in till stan. vi typ gick runt lite och sen satt vi på donken. jag köpte ett par jeans. sen åkte vi till ör och träffa norton och felipe. och julia och norton var tjoooooooock jobbiga. men vi typ gick runt där och sen gick vi till nån lekpark och åkte på en gung grej. sen körde jag och felipe nån grej där vi skulle kasta stenar på gungor typ haha.
julia kommer hem till mej snart. sen får vi se vad som händer. puss ciki.


julia och norton, men man ser typ inte hans huvud ;)

vaken

hejsan. om ni undrar varför jag är vaken så tidigt, så är det för att julia väkte mej typ halv sju på morgonen haha. men nu är jag vaken så inget jag kan göra åt saken. kom precis ut ur duschen. ska snart gå tillbaka till badrummet och fixa mej och så. men först ska jag äta frukost hihi. sen ska jag och julia åka till stan för jag vill köpa ett par jeans. sen ska vi nog till huvudsta. puss ciki.

juste har inga bilder på nått och kan typ inte ta för min mobil är sönder. men jag ska börja använda min kamera !:)

lollipop !

hahahaha fhan vad skön. kolla killen som ploppar hahahaha omg !


rumba, si !

sho brysch. nu sitter jag och julia fortfarande här cpar oss som vanligt... och juila smsar med sin kärleks fjortis boy anton :) här får ni en gullig video med pitbull ! ciki.


yeaah

hejsan sötis. nu sitter vi här och har kul. det här är våran nya blogg, www.unproduced.blogg.se. puuuss  ciki&julia.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0