lockigt ? euw nej

som jag skrev där nere hade jag lockigt hår idag :s faaan vad fult det var, aså seriöst höll på att dö det var så jävla fult. kommer alldrig ha lockigt hår ute igen. never ever. nepp aaaalldrig. vad tänkte jag på imorse när jag vakna ? jag skämdes fan hela dan, kände mej inte så jätte fin. puss ciki.


Kommentarer
Postat av: Anonym

shit vad du låter bitchig! "jag höll på att dö", snälla väx upp!vad spelar det för roll? och se att du klagar på små saker hela tiden,varje gång jag läser din blogg,skriver du jag hatar skolan,åh vad jag är arg,åh jag får damp.. du skriver aldrig något posetivt,du ser bara ner på allt, väldigt tråkigt faktiskt.. jag föstår inte att du orkar lägga sådan tid på allt jobbigt, se framåt. vem tror du till exempel tyckte "åh, shit kolla henne va fult med lockigt hår".. ingen,det är bara du som gör så stor gjej av det hela.

2009-09-08 @ 17:41:44
Postat av: ciki

jepp, ingen annan kanske tänker på det men jag tänker på det hela tiden. och att jag alltid klagar på små saker, joo det kanske inte är så roligt för er att läsa men det är min blogg och jag får skriva vad jag vill. och att jag klagar på allt i bloggen är ju bättre en att gå runt och klaga på saker till folk för de kommer nog inte tycka att det är så kul. och när jag skriver att jag har damp, eller är arg då är jag ju ärlig, jag ska ju inte precis ljuga i min blogg och skriva fhan vad glad jag är, när jag inte är det.

men jag ska försöka skriva lite roligare iastället nu:p

2009-09-08 @ 18:26:09
URL: http://unproduced.blogg.se/
Postat av: Diana

Asså det är inte så roligt om man inte känner sig belväm med sin frissa -.- ens självfrtroende sänks grovt

2009-09-08 @ 19:30:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0